咨询客服:QQ:237901297

格伦湖塔—平衡建筑事务所

2013-03-08来源:我的建筑网
核心摘要:建筑师:Balance Associates, Architects 位置:美国密歇根州 建筑师负责人:Tom Lenchek, AIA 项目建筑师:Margo Peterson-Aspholm, Kyle Zerbey 面积:1,400 sqft 年份:2011 摄影:Steve Keating 结构工程:Quantum Consulting Engineers 总承包方:Golden Rule Construction
 image001.jpg
12 小时前 上传
下载附件 (370.77 KB)
 

建筑师:Balance Associates, Architects
位置:美国密歇根州
建筑师负责人:Tom Lenchek, AIA
项目建筑师:Margo Peterson-Aspholm, Kyle Zerbey
面积:1,400 sqft
年份:2011
摄影:Steve Keating
结构工程:Quantum Consulting Engineers
总承包方:Golden Rule Construction

image002.jpg 
image006.jpg 
image007.jpg

这座伫立于密歇根州一个湖泊边上枝繁叶茂的山顶的塔屋,是平衡建筑事务所(Balance Associates)和对建筑与场地充满热情的客户,以及当地一家技术卓越的承包商的一次鼓舞人心的合作成果。
High on a wooded hilltop above a lake in Michigan, the Tower House is the result of an inspiring collaboration between Balance Associates,clients with a passion for architecture as well as their site, and a skilled local contractor.

image003.jpg 
image008.jpg 
image009.jpg 
image010.jpg

旨在创造“一个反映该区域的永恒美景和简约舒适的可持续休息寓所,”建筑师通过将私人生活空间置于周边茂密的树林之上,来获得充足的阳光,新鲜的空气以及格伦湖和更远处密歇根湖的优美景致。两面立于山顶的鳍状金属包层外墙将一个1400平方英尺的三层胶合板箱体悬挂在一个完整楼层高度的上方。
Directed to create “a sustainable retreatthat reflects the timeless beauty and simple comforts of the area),” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a 1400 sf three-story plywood box suspended a full story above grade.

image004.jpg 
image013.jpg 
image014.jpg 
image015.jpg 
image016.jpg

顺着精致的钢制扶梯拾级而上,由外而内,从封闭到开敞,最终步入用于厨房/起居/餐厅的第四层,一个令人叹为观止的、明亮通透的玻璃小屋。在这个离地30英尺高的地方,客户无论是在桦木内衬的室内,还是在宽敞的悬挑阳台上,都可以愉快地欣赏他们所钟爱的美景。
As intricately detailed steel stairs climb the tower, they move (from exterior to interior) and (from more enclosed to more open spaces), culminating in a breathtaking, glass-wrapped kitchen/living/dining space at the fourth level. Here, thirty feet above the ground, the clients enjoy views of the landscape they love, from either the birch-lined interior or expansive cantilevered decks.

image011.jpg 
image012.jpg 
image017.jpg 
image018.jpg 
image019.jpg 
image020.jpg 
image021.jpg 
image022.jpg 
image024.jpg 
image023.jpg 

image025.jpg 
image005.jpg 
image026.jpg 
image027.jpg 
image028.jpg 
image029.jpg 
image030.jpg 
image031.jpg


  
(责任编辑:小编)
下一篇:

优时吉博罗再发力 创新产品和解决方案闪亮2018绿色建博会

上一篇:

班范柏克:在亚洲,我的建筑参与感是多元的

  • 信息二维码

    手机看新闻

  • 分享到
免责声明
• 
本文仅代表作者个人观点,本站未对其内容进行核实,请读者仅做参考,如若文中涉及有违公德、触犯法律的内容,一经发现,立即删除,作者需自行承担相应责任。涉及到版权或其他问题,请及时联系我们
 
0条 [查看全部]  相关评论